Menú Pica-Pica

Cal encarregar-lo amb antelació

TAPETA DE TEMPORADA

ESCALIVADA, FORMATGE DE CABRA I OLIVADA

CARPACCIO DE BOU, OLI D’OLIVA MAS AURÓ I PARMESÀ

ESQUEIXADES DE BACALLÀ

AMANIDA DE FOIE, FRUITA I FRUITS SECS

PERNIL MARINAT AMB TOMÀQUET

PASTIS DE CEBA I BOLETS AMB CREMA DE CEPS

TRUITES DE PATATA I CEBA

CROQUETES DE POLLASTRE, BUNYOLS DE BACALLÀ, CALAMARS A LA ROMANA

ASSORTIT DE CANELONS

 POLLASTRE DE PAGÈS AMB PRUNES, DÀTILS, ORELLANES PANSES I FIGUES

Algun d’aquets plats pot variar en funció de l’estacionalitat de la carta i del producte de temporada

 

POSTRES A ESCOLLIR ENTRE QUATRE OPCIONS

o bé

PASTIS DE CELEBRACIÓ

(SUPLEMENT 2 €)

 

VI DE LA CASA, AIGUA I CAFÈ 

PREU PER PERSONA: 45,00 € IVA INCLÒS

 

CERVESES, REFRESC, CAVA I LICORS ES COBRARAN APART.

NO ES COBRARA PER SEPARAT GRUPS SUPERIORS A 8 PERSONES

 CAL CONFIRMAR NUMERO DE COMENSALS AMB 24 H. D’ANTELACIÓ.  

EN CAS QUE FALTES ALGUN COMENSAL SENSE PREVI AVIS ES COBRARÀ 10 € PER CADASCU DELS QUE FALTIN