PRIMERS PLATS I PLATS ESTRELLA
Esqueixada de bacallà 9,50 €
Escalivada 8,00 €
Pastis de ceba i bolets amb salsa de ceps 8,00 €
Amanida de foie, fruites i fruits secs 10,00 €
Amanida de pernil d'ànec, pera, parmesà i vinagreta de figues 10,00 €
Croquetes de pollastre 6,65 € (7 u)
Bunyols de bacallà 8,40 € (8 u)
Calamars a romana 12,00 €
Truita de patata i ceba 6,50 €
Cargols 12,00 €
Canelons de carn 1,95 € / u ---- (safates de 6, 10 o 15 unitats)
si son gratinats 2,00 € / u
Canelons vegetals 1,95 € / u ---- (safates de 6,10 o 15 unitats)
si son gratinats 2,00 € / u
SEGONS PLATS
Galta de porc 8,00 €
Peus de porc guisats amb sèpia 11,95 €
Conill rostit 10,00 €
Mandonguilles, calamar i pèsols 8,50 €
Vedella amb barreja de bolets 11,50 €
Galta de bou estofada 15,00 €
Pollastre de pagès amb fruits secs 11,50 €
PLATS DE TEMPORADA
Espatlla de xai a baixa temperatura 17,75 €
Ànec fet segons temporada ( consulteu ) 14,50 €
Bacallà amb samfaina 16,50 €
Corbina a la planxa amb verduretes saltejades 16,50 €
POSTRES
Pastís "Tatin" de poma golden amb crema de llet 4,35 € racció
Pastís de formatge i salsa de gerds 4,35 € racció
Borratxo de ratafia 4,35 € racció
CONSULTEU ALTRES PLATS DE TEMPORADA