Menjar per emportar

COMANDA PRÈVIA
Truca al 972 59 70 12
Per organitzar-nos i poder fer un bon servei agraïrem que ens feu la comanda amb antel·lació.

HORARI DE RECOLLIDA
Recollida al restaurant de 10h a 13h

PRIMERS PLATS I PLATS ESTRELLA

Esqueixada de bacallà   9,50 €

Escalivada   8,00 €

Pastis de ceba i bolets amb salsa de ceps   8,00

Amanida de foie, fruites i fruits secs   10,00 €

Amanida de pernil d'ànec, pera, parmesà i vinagreta de figues   10,00 €

Croquetes de pollastre   5,95 €  (7 u)

Bunyols de bacallà    7,60 €  (8 u)

Calamars a romana   12,00 €

Truita de patata i ceba  5,60 €

Cargols  10,00 €

Canelons de carn   1,85 € / u ----  (safates de 6, 10 o 15  unitats)

si son gratinats   1,90 € / u 

Canelons vegetals   1,85 € / u ----   (safates de 6,10 o 15 unitats)

si son gratinats   1,90 € / u

SEGONS PLATS 

Galta de porc   7,75 €

Peus de porc guisats amb sèpia 11,75 €

Conill rostit   10,00 €

Mandonguilles, calamar i pèsols   8,25 €

Vedella amb barreja de bolets   10,75 €

Galta de bou estofada   15,00 €

Pollastre de pagès amb fruits secs   10,75 €

PLATS DE TEMPORADA

Espatlla de xai a baixa temperatura   17,75 €

Ànec fet segons temporada ( consulteu )   14,50 €

Bacallà amb samfaina   15,75 €

Corbina a la planxa amb verduretes saltejades  16,50 €

 

POSTRES

Pastís  "Tatin" de poma golden amb crema de llet   4,35 € racció

Pastís de formatge i salsa de gerds   4,35 € racció

Borratxo de ratafia   4,35 € racció

 

 

CONSULTEU ALTRES PLATS DE TEMPORADA