Menú 1

MENÚ 1 

 

ENTRANTS VARIATS

ANXOVES DE L'ESCALA

PERNIL MARINAT

AMANIDA DE FORMATGE DE CABRA; POMA; PANSES I PINYONS

ESQUEIXADES DE BACALLÀ

PASTÍS DE CEBA I BOLETS AMB SALSA DE CEPS

TRUITES DE PATATA I CEBA

CROQUETES DE POLLASTRE

BUNYOLS DE BACALLÀ

 CALAMARS A LA ROMANA  

TORRADES AMB TOMÀQUET

( Algún dels plats pot variar en funció de la estacionalitat de la carta  i del producte de temporada )

 

SEGON PLAT A ESCOLLIR ENTRE:

(hi ha la possibilitat d'altres plats)

ENTRECOT AMB SALSA DE PERNIL IBÈRIC

CUIXA DE XAI AL FORN

GALTA DE BOU ESTOFADA

POLLASTRE DE PAGES AMB FRUITS SECS DOLÇOS

BACALLÀ AL VAPOR AMB ROMESCO I VERDURES SALTEJADES 

CALAMARS A LA PLANXA

 

POSTRES A ESCOLLIR O PASTÍS

  

VI DE LA CASA, AIGUA I CAFÈ

 

PREU PER PERSONA:   35.00.- €  IVA INCLÒS

Aquest menú es recomana encarregar-lo amb antelació